Kosten opleiding rijinstructeur

Je wilt graag de opleiding tot rijinstructeur volgen. Het is begrijpelijk dat je hiervoor verschillende opleidingen en kosten vergelijkt, want je doet een belangrijke investering. In jezelf, in je toekomst en in je carrière. De volgende overwegingen zijn waarschijnlijk voor jou bij het kiezen van de juiste rijschool: 

  • Hoe is de opleiding rijinstructeur ingedeeld?
  • Hoe lang duurt de opleiding?
  • Wat zijn de kosten van de opleiding rijinstructeur?
  • Wat zijn de recensies over het opleidingsinstituut?

Wanneer je de opleiding rijinstructeur volgt bij Rijschool Academie kies je voor één van de beste opleidingscentrums van Nederland. Bij ons leer je de opleiding tot instructeur niet alleen uit een boekje – dat gaat immers niet – maar vooral ook in de praktijk. Onze vakdocenten hebben kennis van zaken en helpen jou dan ook graag op weg. Letterlijk.

Opleiding tot rijinstructeur: wat zijn de kosten?

De totale opleiding tot rijinstructeur bij Rijschool Academie kost je 74 euro per maand of eenmalig 3.049 euro. Voor meer duidelijkheid leggen we je graag uit hoe we op deze kosten voor opleiding rijinstructeur zijn gekomen. Dit bedrag is namelijk opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • De opleiding tot rijinstructeur fase 1 en fase 2 (€ 2.480)
  • Boeken en lesmateriaal (€ 340)
  • Rijlessen fase 1B, 5 lessen (€ 175)
  • Autogebruik tijdens het examen 2x (€ 54)

Let op, de examenkosten komen er nog wel bij. Dit betaal je direct aan het IBKI en niet aan Rijschool Academie. Bekijk hier de examenkosten. Vind je het bedrag in één keer aflossen te hoog? Geen zorgen. Je mag het bedrag maandelijks aflossen, waardoor je kosten beter kunt spreiden.

Waarom de opleiding rijinstructeur bij Rijschool Academie volgen?

Rijschool Academie staat voor goed onderwijs. Wij hebben vriendelijke, enthousiaste docenten in dienst die je de trucs van het vak leren. Daarnaast bieden we de laagste prijsgarantie. Waar onze opleiding eenmalig 3.049 euro bedraagt, betaal je bij concurrenten snel 6000+ euro. Ook kunnen we je 100% franchisegarantie beloven en kun je gegarandeerd stage lopen.

Meer uitleg over onze voordelen? Bekijk zes tips om te kiezen voor Rijschool Academie of neem contact met ons op.