Opleiding tot rijinstructeur

Nederland heeft een te kort aan rijinstructeurs! Diverse rijscholen hebben lange wachtlijsten met leerlingen. En juist daarom zijn wij op zoek naar jou. Mensen die het leuk vinden om een ander alles te leren over verkeersveiligheid en het besturen van een voertuig. Bovendien is rijinstructeur het mooiste beroep dat er is. Je kunt je eigen werktijden bepalen, je werkt altijd met jonge mensen en je bepaalt zelf je salaris. Behoor jij tot de nieuwe generatie rijinstructeurs?

Ben jij geschikt als rijinstructeur?

Als rijinstructeur moet je bepaalde kwaliteiten hebben waar niet iedereen over beschikt. Een rijinstructeur moet sociaal zijn, een ander wat kunnen leren, geduldig zijn en bovenal beschikken over een diploma van een aantoonbare rijinstructeursopleiding. Heb jij het in je om rijinstructeur te worden? Doe de geschiktheidstest.

Opleiding tot rijinstructeur volgen

Ben jij geschikt? Neem dan direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek wordt je meteen duidelijk of de opleiding tot rijinstructeur echt iets voor jou is. Bovendien kun je tijdens het gesprek aangeven welke opleiding je wilt volgen:

Het is ook mogelijk om eerst je opleiding tot rijinstructeur te volgen en deze op een later tijdstip uit te breiden met de opleiding tot rijinstructeur voor motor en/of aanhangwagen.

Waarom rijinstructeur worden bij Rijschool Academie?

Bij Rijschool Academie hebben we altijd plek voor jou. Op meerdere locaties door heel Nederland starten op verschillende cursusdata de opleidingen tot rijinstructeur. Geen wachtlijsten en binnen 6 maanden word jij klaargestoomd voor het examen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om na je opleiding tot rijinstructeur aan de slag te gaan bij één van onze aangesloten partnerrijscholen.

Starten met de opleiding tot rijinstructeur

Heb jij interesse om te starten met de opleiding tot rijinstructeur? Vraag dan vrijblijvend onze brochure. Wij leren jou graag beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek.

Wij zijn op zoek naar jou!