Word rijinstructeur auto

Voor slechts € 74,- per maand
in zes maanden je certificaat!

INSCHRIJVEN

RIJINSTRUCTEUR AUTO

Rijinstructeur Auto B is het mooiste beroep dat er bestaat. Je bent je eigen baas, bepaalt zelf hoeveel je verdient en werkt met jonge, leuke mensen. Kies voor een opleiding bij Rijschool Academie en je wordt in zes maanden klaargestoomd voor het CBR Auto Rijinstructeursexamen categorie B. Je kunt kiezen tussen een dag- of avondopleiding.

 • Intro

  De basisopleiding voor elke rijinstructeur auto! Tijdens dit opleidingstraject word je klaargestoomd om na de opleiding direct te gaan werken in de rijschoolwereld. Je kunt voor jezelf gaan beginnen of je meteen aansluiten bij één van onze partner rijscholen. Het laatste heeft als groot voordeel dat je direct een leerlingenportfolio krijgt met veel werkgarantie. Een logische keuze voor veel beginnende instructeurs.

  Wij bieden je de mogelijkheid om in 6 maanden tijd de opleiding rijinstructeur Auto B af te ronden, zodat je aan het eind helemaal klaar bent voor het CBR Auto Rijinstructeursexamen categorie B. Je kunt kiezen uit onze dag- of avondopleiding.

  Bij Rijschool Academie is het ook mogelijk een opleiding te volgen met franchisegarantie. Hierdoor kun je je volledig richten op je studie en hoef je je tijdens je opleiding geen zorgen te maken over een baan in het werkveld.

  Tip: Al onze opleidingen zijn belastingaftrekbaar, dit houdt in dat de belastingdienst een gedeelte van jouw opleiding meebetaalt. Vraag ons naar de financiële mogelijkheden.

  Meer info:
  Wat is het salaris van een rijinstructeur?
  Waarom is rijinstructeur een gaaf beroep?
  Je eigen rijschool starten: 6 tips