WRM Bijscholing
WRM Bijscholing bij Rijschool Academie
Zoek je als rijinstructeur naar mogelijkheden voor WRM bijscholing? Rijschool Academie staat voor je klaar! Ons doel is om echte waarde te bieden aan rijinstructeurs door middel van hoogwaardige bijscholingscursussen. Deze worden verzorgd door ervaren docenten die zelf jarenlang actief zijn geweest als rijinstructeur.
Bij ons vind je een divers aanbod aan WRM bijscholingscursussen en trainingen die jou als professional laten groeien. WRM bijscholing is niet alleen verrijkend en educatief; het is cruciaal voor het bijhouden van je kennis en vaardigheden. Dit stelt je in staat om leerlingen op te leiden tot veilige deelnemers in het verkeer.
- Landelijk bereik: Onze WRM bijscholingscursussen worden door heel Nederland aangeboden.
- Flexibele avondcursussen: Voor maximale toegankelijkheid bieden we avondcursussen aan.
- Digitale toegankelijkheid: Je kunt overal inloggen om te oefenen en te studeren, wat onze cursussen ideaal maakt voor de drukke rijinstructeur.
Geldigheid WRM-certificaat
Het vernieuwen van je WRM-certificaat elke 5 jaar is een vereiste. Om de geldigheid van je instructeurspas te behouden, dien je binnen deze periode 6 dagdelen (verspreid over 3 dagen) een theoretische bijscholing te volgen en een praktijkbeoordeling te ondergaan bij het IBKI.
Je krijgt de mogelijkheid om tot 3 keer aan een examen deel te nemen. Mocht je na het initiële examen en twee hertoetsen niet slagen, dan is deelname aan een educatief traject noodzakelijk. Bij Rijschool Academie richten we onze cursussen specifiek op het behalen van het examen, wat resulteert in een aanzienlijk hoog slagingspercentage.
Investeer in je toekomst voor slechts €120,-!
- Examenfocuste trainingen
- Bewezen hoge slagingskansen
Bij Rijschool Academie zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid bent op je WRM-examens, met als doel je bevoegdheid efficiënt en succesvol te verlengen.
Geldigheid WRM-certificaat
Het is verplicht om een bijscholing te volgen om de 5 jaar. Dit doe je voordat de geldigheid van je bevoegdheidspas is verlopen, door in 6 dagdelen (3 dagen) theorie bijscholing te volgen en een praktijkbegeleiding bij IBKI.
Je hebt kans op 3 examens. Indien je voor het examen en twee herexamens bent gezakt, ben je verplicht om het educatief traject te volgen. Bij Rijschool Academie zijn de cursussen examengericht, waarmee we een hoog slagingspercentage behalen!
- Voor slechts €120,-
- Examengerichte trainingen
- Hoog slagingspercentage
Tijdens deze cursus behandelen we wijzigingen in het RVV, oftewel het Reglement verkeersregels en verkeerstekens. Regelmatig worden verkeersregels en verkeerstekens in Nederland aangepast. Het is van groot belang dat rijinstructeurs de nieuwste regels kennen. De cursus duurt een dag.
Meer weten over RVV-update? Vul het contactformulier in.
Veel jongeren hebben last van faalangst. Voor rijinstructeurs betekent dit dat er op een andere manier gecoacht moet worden achter het stuur. Een belangrijke focus van deze bijscholing voor rijinstructeurs is om signalen te leren herkennen van faalangst.
Na deelname ontvangt een rijinstructeur een certificaat, waardoor hij of zij naar buiten mag communiceren dat de rijopleiding speciaal voor leerlingen met faalangst is.
Meer weten over begeleiding van leerlingen met faalangst? Vul het contactformulier in.
Sinds enkele jaren is het mogelijk om les te geven aan 16 en 17-jarigen (vanaf 16,5). Hoe werkt dit exact? En wat zijn de verschillen tussen 16/17-jarigen en 18-jarigen? Moeten zij op een andere manier begeleid worden? Deze onderwerpen komen aan bod in deze 2toDrive-cursus.
Benieuwd naar de prijzen en data van 2toDrive-cursussen? Vul het contactformulier in.
Na een heftig verkeersongeluk kunnen betrokkenen last krijgen van rijangst. In dat geval gaan zij wellicht een training volgen om over deze rijangst heen te komen. Als rijinstructeur kun je iemand van rijangst af helpen.
Tijdens deze bijscholing voor rijinstructeurs leer je hoe je om moet gaan met rijangst. Ook wordt er ingezoomd op deelangsten, bijvoorbeeld angst voor heuvels en snelwegangst.
Meer weten over de training ‘Omgaan met rijangst’? Neem contact met ons op!
In deze cursus leer je als rijinstructeur hoe je effectief omgaat met leerlingen die autisme en/of ADHD hebben. Dit is een kwetsbare groep leerlingen, die op een andere manier begeleid moet worden dan andere leerlingen. Na afronding van deze training word je erkend als gespecialiseerde rijschool.
Wil jij ook leerlingen met autisme en/of ADHD begeleiden? Vul het contactformulier in en stel ons je vraag.
VOG aanvragen
LET OP! Je moet in het bezit zijn van een VOG van maximaal 6 maanden oud (dus op de inleverdatum bij IBKI moeten de 6 maanden niet verstreken zijn).
Je dient voor je VOG gescreend te worden op de volgende screeningsprofielen:
- (11) Bevoegdheid hebben tot het raadplegen en/of bewerken van systemen.
- (21) Met contante en/of girale gelden en/of (digitale) waardepapieren omgaan
- (22) Budgetbevoegdheid hebben
- (41) Het verlenen van diensten (advies, beveiliging, schoonmaak, catering, onderhoud, etc.).
- (53) Beslissen over offertes (het voeren van onderhandelingen en het afsluiten van contracten) en het doen van aanbestedingen.
- (61) Het onderhouden/ombouwen/bedienen van (productie)machines en/of apparaten, voertuigen en/of luchtvaartuigen.
- (63) (Rijdend) vervoer waarbij personen worden vervoerd.
- (84) Belast zijn met de zorg voor minderjarigen.
VOG digitaal aanvragen
Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen door de volgende link over te nemen (mijnvogaanvragen.nl) of te klikken op: VOG aanvragen.