Autorijschool starten

Je droomt van een leuke baan met veel vrijheid waarbij je veelvuldig in contact komt met veel verschillende mensen. Wat is dan een logische stap? Juist, een autorijschool starten! Hierbij heb je een hoge mate van vrijheid, omdat je zelf je werktijden kunt bepalen en zelf de routes uit kunt zetten die gereden worden.

Per dag heb je gemiddeld tussen de 4 en 10 leerlingen in je auto, afhankelijk van hoeveel lessen je geeft en hoe lang deze lessen duren. Je spreekt dus veel verschillende mensen en leert ze stuk voor stuk beter kennen tijdens de rijlessen. Dat zijn belangrijke voordelen van een autorijschool starten, omdat je werk zo heerlijk afwisselend is en blijft.

1. Autorijschool starten: eerst je diploma halen

Om rijlessen te mogen geven, moet je zelf je instructeursdiploma hebben. Deze kun je bij Rijschool Academie in rap tempo halen: na 6 maanden heb jij je diploma al in handen. Daarbij kun je zelf kiezen of je onze dag- of avondopleiding wilt volgen. Daarna kun je je eigen autorijschool starten en lekker de weg op met je eigen auto. En uiteraard met leuke en gezellige leerlingen.

2. De eerste leerlingen vinden

Zodra je je diploma voor rijinstructeur in handen hebt, kun je je eigen autorijschool starten. Als je al een auto hebt, kun je op zoek naar je eerste leerlingen. Plaats bijvoorbeeld een artikel in de lokale krant met een leuke welkomstactie om direct wat leerlingen te werven. Het is ook verstandig om jezelf online te profileren, omdat veel jongeren via het internet op zoek gaan naar een rijschool. Weet je niet goed hoe dat moet? Dan kun je natuurlijk ook de marketing uit handen geven.

3. Starten, groeien en genieten

Op dit moment een prachtig vooruitzicht: je planning vol en allemaal blije leerlingen die het heerlijk vinden om hun rijlessen bij jou te volgen. Bij een autorijschool starten komen een hoop dingen kijken en het kan hard werken zijn. Maar zodra jouw eerste leerlingen geslaagd zijn en het balletje gaat rollen, groeit je zaak en kun je elke dag genieten van het prachtige vak dat je uitvoert.

Wil jij zelf een autorijschool starten?

Wil je ook eigen baas worden na je rijinstructeur opleiding, elke dag op pad met jonge mensen en zelf bepalen hoeveel je gaat verdienen? Dan raden wij het zeker aan om een eigen autorijschool te starten. Natuurlijk is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij een franchise rijschool als dat je voorkeur heeft.

Vraag onze brochure aan om meer te lezen over onze opleidingsmogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook via het formulier rechts je vraag naar ons sturen. Heb je een andere vraag en geef je de voorkeur aan telefonisch contact, bel dan naar 010 237 86 45.

Quiz: eigen rijschool, franchise rijschool, zzp’er of in loondienst?

Twijfel je nog? Beantwoord dan 5 vragen en ontdek wat het best bij jou past.

Autorijschool-1

STUDIEGIDS

Auto
24-02
Eindhoven (Avond)
24-02
Amsterdam (Avond)
24-02
Den Haag (Avond)
24-02
Breda (Avond)
24-02
Rotterdam (Avond)
24-02
Utrecht (Avond)
24-02
Tilburg (Avond)
24-02
Den Bosch (Avond)
Motor
Aanhangwagen

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page