Onze slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Bij Rijschool Academie zijn we trots op ons slagingspercentage. Met meer dan 15 jaar ervaring in het opleiden en bijscholen van instructeurs, hebben we een effectieve lesmethode ontwikkeld die onze cursisten voorbereidt op succes. 

Examengericht

Onze lessen zijn volledig toegespitst op het behalen van je examen. Bij ons is een les niet alleen informatief, maar ook aangenaam door de vriendelijke benadering van onze docenten. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding van begin tot eind, zodat de opleiding niet alleen leidt tot een certificaat, maar ook echte meerwaarde biedt voor je carrière.

Deskundige vakdocenten

Onze docenten zijn ervaren professionals die regelmatig worden bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen. Dit garandeert dat onze lessen altijd van de hoogste kwaliteit zijn en up-to-date. We streven ernaar om de beste lessen aan te bieden voor een scherpe prijs. 

Samenwerking en ondersteuning

Elke cursuslocatie beschikt over een team van ervaren vakdocenten. We zorgen ervoor dat elke instructeur een grondige opleiding ontvangt en snel klaargestoomd wordt voor de praktijk. Met een slagingspercentage waarbij bijna iedereen in één keer slaagt, bieden we na succesvolle afronding van je opleiding zelfs een 100% baangarantie.

rijinstructeur worden

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

4.8/5 - (62 stemmen)