Onze slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Wij zijn al meer dan 15 jaar instructeurs aan het opleiden en bijscholen. In de voorbij gaande jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en zo ons eigen unieke lesmethode ontwikkeld, waarmee we een hoog slagingspercentage hebben behaald als opleidingsinstituut Rijschool Academie.

 

Examengericht

Wij maken het slagen voor je opleiding als instructeur erg gemakkelijk met onze examengerichte lessen. Het is niet alleen leerzaam om een opleiding bij ons te volgen, maar ook erg gezellig dankzij onze vriendelijke docenten! Tijdens de lessen krijg je de volledige aandacht en een begeleiding van A tot Z. We willen natuurlijk niet alleen dat je slaagt voor je opleiding, maar dat het ook daadwerkelijk meerwaarde toe zal voegen.

 

Les van echte vakdocenten

Al onze docenten hebben jarenlang gewerkt als instructeurs. Ook wordt iedereen voortdurend bijgeschoold op de nieuwste ontwikkelingen, zodat iedereen up-to-date is. Wij hechten waarde aan kwaliteit. Wij willen de beste kwaliteit lessen bieden tegen de scherpste prijzen en op deze manier ons plek op de eerste plaats waarborgen.

 

Samen staan we sterk!

Samen met onze ervaren vakdocenten op al onze cursuslocaties zorgen wij ervoor dat al onze instructeurs een goede opleiding krijgen en binnen de kortste tijd opgeleid zijn tot instructeurs. Bijna al onze cursisten slagen in één keer en worden instructeur! Ben je ook geslaagd en wil je meteen aan de slag als rijinstructeur? Wij bieden als Rijschool Academie 100% baangarantie aan!

rijinstructeur worden

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

4.8/5 - (61 stemmen)