Diploma rijinstructeur

Als je aan de slag wilt als rijinstructeur, moet je daar een diploma voor hebben. Heb je dit diploma nog niet? Dan kun je helaas nog niet aan de bak. Je kunt dan niet gaan werken bij een bestaande rijschool, maar het is ook niet mogelijk om je eigen autorijschool te beginnen. Je diploma voor rijinstructeur is dus een echte must have. Gelukkig is het voor jou goed mogelijk om dit felbegeerde papiertje te halen! Want je kunt tegen scherpe tarieven de opleiding volgen.

Wat kost het diploma voor rijinstructeur?
Diploma rijinstructeur

Het volgen van de opleiding tot rijinstructeur is bij Rijschool Academie al snel een paar honderd tot duizend euro voordeliger dan bij andere opleiders. Je betaalt voor de opleiding een bedrag van €3.049. Daarbij inbegrepen zit het lesmateriaal, de rijlessen, het autogebruik en je verplichte stage. Hier komen de examenkosten nog wel bij, deze zijn in totaal €1.034,50. Wil je jouw diploma rijinstructeur halen, dan kost dat in totaal dus zo’n €4.083,50. Indien gewenst mag je dit maandelijks aflossen. Wat jij wilt.

Rijinstructeur diploma halen bij Rijschool Academie

Je kunt bij ons terecht als je het diploma voor rijinstructeur wilt halen. We geven je graag de 4 belangrijkste redenen waarom je voor onze opleiding zou moeten kiezen:

  • Wij kennen het vak van rijinstructeur door en door en weten dat dit het leukste beroep ter wereld is. Daarom werken wij alleen met vriendelijke, enthousiaste docenten die jou dit gevoel al vanaf het begin geven;
  • Onze opleiding is vele malen voordeliger dan bij concurrenten. Zoals eerder benoemd betaal je bij Rijschool Academie €4.083,50 voor de totale opleiding. Bij andere opleiders gaat dit bedrag al snel richting de €6.000;
  • Je profiteert van onze franchisegarantie. Ons opleidingsinstituut is een initiatief van diverse grote rijscholen. Na je opleiding kun je hoe dan ook voor één van deze rijscholen aan de slag. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen autorijschool starten;
  • Je diploma voor rijinstructeur kun je halen in heel Nederland. Onze opleiding is namelijk te volgen in diverse grote steden. Zo kun je terecht in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Utrecht voor de lessen.

Stap aan boord!

Meld je gerust direct aan voor één van onze startdata en start met het volgen van de opleiding. Je hebt dan naar verwachting over zes maanden het diploma rijinstructeur in handen. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar 010 237 86 45.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page