IBKI examen: De kosten op een rij

Het IBKI is een instituut dat door de overheid is aangesteld voor het verstrekken van examens en certificaten om als rijinstructeur aan de slag te gaan. Wanneer je slaagt voor de IBKI-examens, dan haal je een zogenoemd WRM-certificaat. Als rijinstructeur moet je iedere vijf jaar bijscholen om je WRM-certificaat te behouden.

IBKI examen voor rij instructeurs

Er zijn in totaal vier examens van het IBKI in fase 1 en 2 van de opleiding tot rijinstructeur. Geslaagd? Dan ga je naar de derde fase, waarin je een WRM-certificaat met de tekst ‘Stagepas’ krijgt. Na het doorlopen van de stage krijg je jouw diploma en mag je zelf aan de slag als rijinstructeur.

De eerste vier examens kosten 118 tot 206 euro per stuk. Aan het laatste, vijfde examen hangt een prijskaartje van 475 euro. Let er op dat de opleidingskosten hier nog bij komen. In totaal moet je rekening houden met een bedrag van 5.000 tot 10.000 euro voor het totale traject.

IBKI examen oefenen via onze totaal opleiding

Rijschool Academie biedt een totale opleiding – exclusief IBKI-examens – aan voor 3.499 euro. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om maandelijks af te lossen. Rijschool Academie is daarmee niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste rijinstructeurs opleiding van Nederland. Wij helpen je graag verder.

Meer weten? Vraag het Anja aan de rechterkant! Zij beantwoordt al jouw prangende vragen. Of vraag de gratis brochure aan.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page