Instructeursopleiding

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Is het jouw passie om een auto of motor te besturen? Of geeft het jou een kick wanneer je rijd met een grote aanhangwagen? Dan is het duidelijk. De instructeursopleiding is 100% geschikt voor jou.

Diverse instructeursopleidingen

Rijschool Academie biedt verschillende instructeursopleidingen aan. Zo is er altijd wel een instructeursopleiding die bij jou past. De drie verschillende opleidingen beschrijven we hieronder kort:

  1. Rijinstructeur auto
    In deze instructeursopleiding word je in zes maanden klaargestoomd voor het rijinstructeursexamen categorie B van het IBKI. Klaar om jonge automobilisten op een veilige, verantwoorde manier een handje te helpen! De instructeursopleiding kun je overdag volgen of in de avond.
  2. Rijinstructeur motor
    Wil je meer diversiteit in je baan en naast het geven van autorijlessen ook liefhebbers van motoren helpen bij het behalen van het geliefde papiertje? Behaal de instructeursopleiding voor motoren in één tot twee maanden en je kunt aan de slag als rijinstructeur. Voor het starten van de opleiding is het een vereiste dat je in het bezit bent van het diploma voor de opleiding tot rijinstructeur auto. Deze instructeursopleiding kun je overdag volgen of in de avond.
  3. Rijinstructeur aanhangwagen
    In twee maanden tijd bieden we ook de mogelijkheid om de opleiding tot rijinstructeur voor aanhangwagens af te ronden. Zo kun je een hoop mensen op weg helpen. Ook deze instructeursopleiding kun je overdag volgen of in de avond.
rijinstructeur2

Opleiding met 100% franchisegarantie

Wanneer je een instructeursopleiding bij Rijschool Academie volgt, ben je verzekerd van 100% franchisegarantie, omdat je altijd bij één van onze partner rijscholen stage kunt lopen. Daarnaast bespaar je al snel honderden euro’s ten opzichte van onze concurrenten.

Tip: Al onze opleidingen zijn aftrekbaar van de belasting. Dat betekent dat de belastingdienst een gedeelte van jouw opleiding betaalt. Scheelt weer! Vraag ons naar de financiële mogelijkheden.

Vragen over de instructeursopleiding?

Heb je nog vragen over de verschillende instructeursopleidingen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers staat je graag te woord. Bel gerust naar 010 237 86 45 of vul ons contactformulier in.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page