Opleiding met baangarantie in Rotterdam

Ga eens voor jezelf na: hoeveel berichten heb je de laatste tijd in het nieuws gezien over het aantal mensen dat na hun opleiding direct een baan had? Wij gokken niet veel. Het is namelijk zo dat een groot deel van de Nederlanders na hun opleiding minstens 6 maanden op zoek is naar een baan. Bij Rijschool Academie pakken we dat heel anders aan. Wij bieden namelijk een opleiding met baangarantie in Rotterdam aan.

Een opleiding met franchisegarantie? Hoe zit dat?

Als je kiest voor de rijinstructeur opleiding van Rijschool Academie, ben je er 100% zeker van dat je na het succesvol afronden van de opleiding ook daadwerkelijk een baan hebt. Hoe wij dat garanderen?

  • bij onze partnerrijscholen zoeken we altijd nieuwe instructeurs
  • je kunt je eigen rijschool starten en direct aan de slag als instructeur

Je kunt kiezen voor diverse opleidingen, waaronder een dagopleiding, een weekendopleiding en een avondopleiding. Kies voor onze opleiding met baangarantie in Rotterdam en je weet zeker dat jij binnen een paar maanden je diploma hebt én direct kunt werken als rijinstructeur. Je rijdt dan dagelijks langs / over onder andere de Euromast, de Erasmusbrug, de Kubuswoningen, de Markthal et cetera!

De voordelen voor een rijinstructeur

Het feit dat je bij de instructeursopleiding direct baangarantie hebt, is uiteraard een groot voordeel. Maar bij Rijschool Academie bieden we je nog meer voordelen. Zo kom je, na het behalen van je diploma, op de mooiste plekken van Rotterdam. Ook is het contact met leerlingen ontzettend leuk. En bovenal ervaar je hoe het is om eigen baas te zijn. Of je nu rijdt via je eigen rijschool of via een franchise rijschool, jij hebt ontzettend veel invloed op je eigen werkplezier.

Schrijf je in voor de opleiding met baangarantie

Wil jij onze opleiding met baangarantie in Rotterdam volgen, vul dan ons inschrijfformulier in om direct aan de slag te gaan. Heb je nog vragen, gebruik dan het formulier rechts om je vraag aan Anja te stellen. Ze helpt je graag en voorziet je van alle gewenste informatie. Wil je nog eens op je gemak alle informatie doorlezen, dan kun je de Rijschool Academie brochure aanvragen.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op onze opleiding met franchisegarantie in Rotterdam!

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page