Word rijinstructeur MOTOR

De droom van automobilisten: met de motor tussen de files slalommen. Word instructeur motor bij Rijschool Academie!

Rijinstructeur motor

Het motorrijbewijs is iets wat op de verlanglijst van veel automobilisten staat. Het wordt steeds drukker op de weg. En de dagelijkse files, daar kunnen we simpelweg niet omheen. Een motor biedt voor veel mensen dan ook een uitkomst om dagelijks tijd te besparen door snel naar het werk te gaan. Immers met een motor ben je veel flexibeler en mag je in veel situaties tussen het verkeer door.

Ook als vrijetijdsbesteding is motorrijden in Nederland steeds populairder, zowel onder mannen als vrouwen. Naast het reguliere autorijbewijs-opleidingstraject is dit dan ook een grote plus om als rijinstructeur te kunnen aanbieden. Als rijinstructeur motor kun je daarom een grote groep mensen héél blij maken.

Wij bieden je de mogelijkheid om in 1 tot 2 maanden tijd deze opleiding af te ronden, zodat je aan het eind helemaal klaar bent voor het CBR Motor Rijinstructeursexamen. Je kunt kiezen uit onze dag- of avondopleiding.

Tip: Bespaar veel tijd door deze opleiding te combineren met onze Auto Rijinstructeursopleiding! Vraag ons naar de flexibele mogelijkheden.

Wij bieden je de mogelijkheid om in 1 tot 2 maanden tijd deze opleiding af te ronden, zodat je aan het eind helemaal klaar bent voor het CBR Motor Rij-instructeursexamen. Je kunt kiezen uit onze dag- of avondopleiding.

Je moet autorijinstructeur zijn om toegelaten te worden. Het is mogelijk om de opleiding tot autorijinstructeur en motorrijinstructeur te combineren.

De opleiding duurt één tot twee maanden en kost € 1.899. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

De opleiding wordt gehouden in verschillende steden, namelijk Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Den Haag.

Twee keer per jaar starten de nieuwe klassen, namelijk in februari en in september.

Naast de dagopleiding en weekendopleiding bieden we ook een avondopleiding aan.

Ik wil

Over/voor

Uw gegevens

Vul uw gegevens in