Rijinstructeur opleiding in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam en wil jij graag rijinstructeur worden? Dan bieden wij een hele mooie kans dichtbij jou in de buurt. Je kunt namelijk kiezen voor een rijinstructeur opleiding bij Rijschool Academie in Rotterdam. Voor slechts 74 euro per maand word je opgeleid tot rijinstructeur. En ook daarna begeleiden we je graag bij het creëren van een succesvolle rijschool in Rotterdam.

De perfecte locatie in Rotterdam

Het hoofdkantoor van Rijschool Academie is gevestigd aan de Putselaan in Rotterdam. Dit is een modern gebouw met genoeg capaciteit voor honderden leerlingen. Woon jij in Rotterdam? Putselaan bevindt zich precies tussen metrostation Maashaven en station Rotterdam Zuid. Beide stations zijn op loopafstand verwijderd van onze locatie in Rotterdam. De tram stopt voor de deur. Ook kun je voor het gebouw parkeren. Oftewel, Rijschool Academie zit op een perfecte locatie in Rotterdam.

De opleiding tot rijinstructeur

Meerdere keren per jaar start in Rotterdam de opleiding tot rijinstructeur auto B. Deze opleiding bestaat uit twee fases. Hierna mag je stage lopen bij een verkeersschool. Dit kan bijvoorbeeld bij een rijschool als Demo-opleidingen of bij iQdrive. Deze grote autorijscholen werken samen met Rijschool Academie. Bij onze opleidingen geldt ook een franchisegarantie. Dat houdt in dat je na afloop van de opleiding bij één van deze rijscholen terecht kunt als franchise rijschool. Maar je kunt natuurlijk ook voor jezelf beginnen.

Een voordelige keuze

Door lage overheadskosten en slimme samenwerkingen met rijscholen kunnen we een opleiding tot rijinstructeur aanbieden voor slechts 3.049 euro. Dit bedrag mag je ook aflossen als je straks als rijinstructeur werkt. Ideaal! Wist je dat je met je nieuwe salaris de investering in je diploma gemiddeld al na een maand hebt terugverdiend? Zo wordt de keuzen steeds aantrekkelijker.

Rijinstructeur opleiding in Rotterdam

Je vraagt je misschien af of je geschikt met voor de baan rijinstructeur. Tip: Doe de geschiktheidstest en je weet direct of je geschikt bent om als rijinstructeur aan de slag te gaan. Wij hebben het volste vertrouwen in je. Dus wil je vervolgens zo spoedig mogelijk beginnen met de opleiding rijinstructeur in Rotterdam? Vraag onze brochure aan of schrijf je direct in! Wij staan voor je klaar.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page