Rijinstructeur worden

Op dagelijkse basis melden zich mensen bij Rijschool Academie die graag zouden werken als rijinstructeur. Dat is helemaal niet zo gek, want rijinstructeur is een prima baan met vele voordelen. Ook jij kunt genieten van deze voordelen, als je besluit rijinstructeur te worden. Wij helpen je graag op weg

Rijinstructeur worden: de voordelen

  • Je kunt je eigen werktijden bepalen. Als je ‘s ochtends graag uitslaapt, dan kun je jouw werkdag wat later beginnen. Houd je er juist van om ‘s avonds te werken, dan kun je rijinstructeur worden en met name in de avonduren rijles geven.
  • Je gaat werken met jonge mensen en dat is hartstikke leuk. De meeste jongeren zien het behalen van het rijbewijs als een grote stap in hun leven. Jij helpt ze bij het bereiken van deze stap. Wie weet willen ze dankzij jouw enthousiasme uiteindelijk ook wel rijinstructeur worden!
  • Je bepaalt zelf je salaris als je rijinstructeur bent. Hoe meer uren je werkt, hoe meer geld je verdient. Daarbij komt dat je op bepaalde uren meer geld kunt vragen, bijvoorbeeld voor lessen in de avonduren of in de weekenden.
    werken als rijinstructeur

Start met de opleiding om rijinstructeur te worden

Bij Rijschool Academie volg je een gedegen opleiding om rijinstructeur te worden. Deze opleiding is te volgen op meerdere locaties, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Breda. Je behaalt in 6 maanden voor maar €74,- per maand je certificaat. Rijinstructeur worden is dus hartstikke voordelig en kan ook nog eens snel! Heb je de opleiding gehaald, dan kun je profiteren van alle voordelen.

De volgende opleidingen biedt Rijschool Academie aan voor mensen die rijinstructeur willen worden:

Waarom Rijschool Academie?

  • Je betaalt bij Rijschool Academie een totaalbedrag van € 4.083,50 voor zowel de lessen, het materiaal, de stages en de examens. Eventuele herexamens zijn niet in deze prijs meegerekend. Je kunt het bedrag in termijnen betalen, waardoor je de kosten kunt spreiden.
  • Nadag je geslaagd bent en het certificaat in handen hebt, kun je je als franchisenemer gemakkelijk aansluiten bij één van onze twee partnerrijscholen, waar we nauw mee samenwerken. Namelijk bij iQdrive of Demo Opleidingen. Zo ben je bij aanvang van de opleiding al verzekerd van een goede baan in de toekomst.
  • Je kunt direct starten op meerdere plaatsen in Nederland! Elke twee maanden biedt Rijschool Academie de opleiding tot rijinstructeur aan, zodat je niet langer hoeft te wachten. Waar je in Nederland ook woont, je kunt met Rijschool Academie altijd rijinstructeur worden.

Vragen over rijinstructeur worden

Ben jij overtuigd over het feit dat je rijinstructeur wilt worden, maar heb je nog een aantal vragen voordat je start? Geen enkel probleem. Neem gerust even contact op via 010 237 86 45 of stel je vraag aan Anja via het contactformulier. We helpen graag!

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page