Rijschool opleiding

Lesgeven aan leerlingen leer je niet uit een boekje. Dat weten we bij Rijschool Academie maar al te goed. Wij hebben onze rijschool opleiding daarom dusdanig opgezet dat de praktijk centraal staat. Om die reden behoren instructeurs die onze opleiding gevolgd hebben tot de beste instructeurs van Nederland. Als je jouw rijschool opleiding bij ons volgt, heb je dus een flink streepje voor op andere rijinstructeurs.

Inhoud van de rijschool opleiding

De rijschool opleiding van Rijschool Academie bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Dit zorgt voor voldoende afwisseling in de lesstof en de mogelijkheid om de opgedane theoretische kennis direct in de praktijk te brengen. En dat is uiteraard een essentieel onderdeel van het vak als rijinstructeur. De rijschool opleiding van ons opleidingscentrum bestaat specifiek uit:

  • Een theorietoets over de theoretische kennis van de rijtaak
  • Een praktijkrit voor het beoordelen van jouw rijvaardigheid
  • Een theorietoets over de lesvoorbereidingen voor leerlingen
  • Een theorietoets over de lesuitvoering en beoordeling
  • Een stage bij een rijschool (gegarandeerd een stageplaats)

Volg je rijschool opleiding bij Rijschool Academie

Onze instructeurs staan voor je klaar op diverse locaties in Nederland om je klaar te stomen voor het uitdagende vak van rijinstructeur. Ook onze vakdocenten geven theorielessen in verschillende steden. Elke maand start de rijschool opleiding op meerdere locaties, waardoor er altijd een mogelijkheid is voor jou om te starten met het behalen van je rijinstructeur diploma. Waar je ook woont: ook in jouw omgeving helpen we je graag verder. Zo leer je de omgeving rondom de grote steden direct nog beter kennen voor wanneer je zelf les gaat geven.

Meer info over de rijschool opleiding

Benieuwd naar het kostenplaatje voor de rijschool opleiding van Rijschool Academie? Je volgt onze opleiding voor maar €3.049. Daarbij komen nog wel examenkosten, wat de totale kosten van de rijschool opleiding op zo’n €4.083,50 brengt. Dat is al snel ruim duizend euro goedkoper dan bij andere opleiders! Een groot verschil, nietwaar?

Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Bel dan naar 010 237 86 45 of stel je vraag via ons contactformulier.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page