Rijschoolinstructeur worden

Wil je graag instructeur worden bij een rijschool? Dan kies je voor een uitdagend en afwisselend beroep. Je werkt voornamelijk met jonge mensen, ontmoet enorm veel verschillende mensen en je bent veel op de weg te vinden in diverse verkeerssituaties. Om rijschoolinstructeur te worden moet je opleiding volgen voor rijinstructeur. In 6 maanden kun jij je bevoegdheidspas al behalen voor het beroep rijschoolinstructeur!

Waarom rijschoolinstructeur worden?

Als rijschoolinstructeur ervaar je vrijheid, aangezien je baas bent over je eigen dagindeling. Ook leer je veel nieuwe mensen kennen en help je anderen om zich op een veilige manier door het verkeer te bewegen. Je kunt direct starten met de opleiding op één van onze locaties bij jou in de buurt. Dat is een van de vele voordelen van ons landelijke opleidingscentrum. Rijschool Academie geeft les in verschillende plaatsen en omgevingen, waaronder:

Wanneer je de rijinstructeur opleiding hebt afgerond kun je er natuurlijk voor kiezen om een eigen rijschool te beginnen of franchisenemer te worden. En wanneer je je opleiding bij Rijschool Academie volgt, kun je gemakkelijk doorstromen naar onze partnerrijscholen iQdrive of Demo Opleidingen. Ook dit is een meevaller wanneer je de opleiding bij Rijschool Academie volgt. Baangarantie is immers nooit verkeerd.

Hoeveel verdien je als rijschoolinstructeur?

Het salaris van een rijschoolinstructeur verschilt erg per rijschool. We hebben het salaris van een rijschoolinstructeur en het uurloon van een rijschoolinstructeur duidelijk voor je uitgewerkt. Zo weet jij precies wat je in de toekomst kunt verwachten van jouw carriëre als rijschoolinstructeur. Het is natuurlijk ook mogelijk om je niet aan te sluiten bij een franchise rijschool, maar voor jezelf te beginnen. In dat geval bepaal je zelf je uurtarief, maar ook het aantal uren dat je werkt. Werk je bijvoorbeeld extra in het weekend of in de avonden, dan zul je uiteraard meer verdienen per maand.

Meer informatie

Wil jij rijschoolinstructeur worden en meer lezen over de opleiding? Vraag de brochure nu aan en ontvang hem direct in je e-mailbox! Andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page