Starten als rijinstructeur?

Rijinstructeur is een droombaan. En bij Rijschool Academie kost de instructeurs opleiding slechts 75 euro per maand. Wat is er zo leuk aan rijinstructeur zijn?

Als rijinstructeur werk je met jonge mensen. Dat maakt het werk enorm leuk en dynamisch. Jongeren hebben altijd iets leuks te vertellen en hebben een eigen kijk op de wereld. Sluit jij je aan bij één van de franchise rijscholen die samenwerken met Rijschool Academie? Dan ontmoet je ook regelmatig andere collega’s, bijvoorbeeld tijdens één van de franchisedagen of op het CBR-bureau.

Als rijinstructeur bepaal jij je eigen werktijden. Ben je een avondmens? Er zijn veel rijinstructeurs die rond 12:00 uur beginnen en dan werken tot 20:00 uur. Liever voor dag en dauw opstaan? Geen enkel probleem. Omdat jij je eigen baas bent, bepaal je zelf hoeveel uur je per week werkt. En omdat je de planning zelf beheert, is werk en privé prima te combineren.

Als rijinstructeur speel je een belangrijke rol in het leven van jonge mensen. Jongeren kijken erg uit naar het behalen van een rijbewijs en zien dat als een grote stap in hun leven. Jij bent bij één van de mijlpalen in het leven van een mens aanwezig. Wat een eer!

Tip! Doe de geschiktheidstest en je weet direct of je geschikt bent om als rijinstructeur aan de slag te gaan. Ben je geschikt? Volg je opleiding rijinstructeur bij ons!

Wil je meer weten over starten als rijinstructeur? Bij Rijschool Academie word je in zes maanden tijd opgeleid. En dat voor slechts 75 euro per maand. Vraag het gratis informatiepakket aan of schrijf je direct in!

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page