Vacature rijinstructeur

Ben je op zoek naar een vacature voor rijinstructeur? Dan zijn de opties eindeloos. Je kunt bij een rijschool aan de slag gaan, maar ook je eigen rijschool beginnen. Dan geniet je van velen voordelen, bijvoorbeeld van de flexibiliteit. Een eigen rijschool starten is vrij eenvoudig. In deze vacature voor rijinstructeur zetten we op een rijtje wat je in huis moet hebben om een goede rijinstructeur te worden. Ook is het mogelijk om je aan te sluiten bij onze partner rijscholen iQdrive of Demo Opleidingen.

Functieomschrijving rijinstructeur

Als rijinstructeur is elke dag anders. De leerlingen die iedere dag in je auto stappen zijn stuk voor stuk uniek, waardoor je altijd met een wisselend gezelschap onderwge bent. Zo heb je dagelijks bijzondere gesprekken met mensen die je normaliter niet zou spreken. Je rijdt iedere dag weer andere routes en de situaties die zich elke keer in het verkeer voordoen zijn ook steeds weer verschillend. In iedere stad, in elke woonplaats of dorp zijn rijinstructeurs nodig. Mensen met een dynamische, flexibele instelling.

Zoek je een flexibele baan? Dan is dit de functie die jou op het lijf geschreven is.

Functie-eisen rijinstructeur

Wat moet jij in huis hebben om rijinstructeur te worden? Natuurlijk een overdosis passie en enthousiasme, maar er zijn nog meer eisen aan het beroep verbonden. Je vindt de verschillende eisen van de vacature rijinstructeur hieronder opgesomd.

  • Je bezit een rijbewijs, categorie B;
  • In het bezit zijn van een geldig diploma voor rijinstructeur, categorie B;
  • Ervaring als rijinstructeur is gewenst;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed plannen, want in je agenda plan je zelf de rijlessen in;
  • Je kunt zelfstandig werken en draagt verantwoordelijkheid.

Interesse in de vacature rijinstructeur?

Ben je enthousiast en heb je interesse in de functie tot rijinstructeur? Heb je vragen over de vacature rijinstructeur? Wil je weten hoe je je eigen rijschool kunt beginnen? Rijschool Academie helpt je graag op weg. Wij hebben veel ervaring op het gebied van een eigen rijschool beginnen, maar hebben ook goede contacten met rijscholen door het hele land. Zo is het – ook na het volgen van een opleiding tot rijinstructeur – goed mogelijk dat je via ons een baan krijgt bij één van onze partner rijscholen. Neem gerust contact met ons op over de vacature tot rijinstructeur. Want rijinstructeurs zijn er nooit genoeg!

Misschien ben je nog niet in het bezit van een geldig diploma. Daar kun je spoedig verandering in teweeg brengen! Bij Rijschool Academie bieden we verschillende opleidingen tot rijinstructeur aan. Iedere maand start de opleiding, dus je kunt zo aanschuiven.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page