Weekendopleiding rijinstructeur

Van deelnemers aan onze weekendopleiding tot rijinstructeur krijgen wij enkele maanden na het afronden van de opleiding positieve reacties! Ze zijn blij dat ze de stap hebben gezet om rijinstructeur te worden en zijn zeer tevreden over hun salaris én de vrijheid die ze hebben.

Het leven van een startende rijinstructeur

Heb je de weekendopleiding tot rijinstructeur in de pocket? Dan kun je meteen van een relatief hoog salaris genieten. Bovendien is de opleiding voorzien van franchisegarantie, dus de kans dat je direct een baan hebt, is heel groot. Als je net start als rijinstructeur dan verdien je gemiddeld 2.300 euro bruto per maand. Dat bedrag ligt hoger dan het salaris dat je als beginnende werknemer krijgt in veel andere functies. Bovendien heb je als rijinstructeur veel vrijheid.

Volg de weekendopleiding tot rijinstructeur

Droom jij ook van een baan waar je grotendeels je eigen uren in kunt delen, maar heb je geen tijd om je doordeweeks om te laten scholen? Bijvoorbeeld doordat je dan al aan het werk bent? Dan bieden we je bij Rijschool Academie precies wat je zoekt: een weekendopleiding tot rijinstructeur. Je bepaalt zelf wanneer het jou het beste uitkomt om te leren voor je opleiding.

Welke weekendopleidingen tot rijinstructeur zijn er?

Bij een opleiding tot rijinstructeur heb je bij Rijschool Academie diverse mogelijkheden. Heb je een passie voor motoren, dan kun je rijinstructeur op de motor worden. Bij Rijschool Academie bieden we de volgende weekendopleidingen tot rijinstructeur aan:

We zijn erg benieuwd welke opleiding jij wilt gaan volgen. Laat het ons gerust weten, dan helpen we je met alle plezier verder.

Direct starten met onze rijinstructeur weekendopleiding

Wil je direct starten met de weekendopleiding tot rijinstructeur, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we je van alle informatie voorzien die je nodig hebt! Wist je dat je de opleiding bij ons binnen 2 tot 6 maanden af kunt ronden? Na je weekendopleiding tot rijinstructeur kun je dus razendsnel aan de slag bij een bestaande rijschool óf je kunt je eigen rijschool starten.

Wacht niet langer en neem contact op met Rijschool Academie!

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page