Werken als rijinstructeur

Veel mensen koesteren de droom om ooit te werken als rijinstructeur. De grote hoeveelheid vrijheid die je hebt, het in contact komen met jonge mensen en het eigen baas zijn spreekt velen aan. Bij Rijschool Academie begrijpen we jouw droom en helpen we je graag om deze te verwezenlijken. Dankzij onze opleiding kun je al na zes maanden werken als rijinstructeur!

Werken als rijinstructeur is meer dan leuk!

Geen enkele werkdag zal hetzelfde zijn als je gaat werken als rijinstructeur. Je hebt namelijk elke keer iemand anders in je auto die je de fijne kneepjes van het autorijden moet aanleren. Deze mensen verschillen van elkaar en vragen allemaal een andere methode van leren. Ook zul je daardoor gesprekken voeren met mensen die je normaliter nooit zou spreken. Je krijgt daarnaast te maken met verschillende weersomstandigheden en verkeerssituaties. Dat maakt het werken als rijinstructeur enorm dynamisch en dus meer dan leuk.

Werk jij binnenkort als rijinstructeur?

Voordat je aan de slag kunt als autorijinstructeur dien je eerst een goede opleiding te volgen. Je betaalt bij Rijschool Academie €3.049,- voor je opleiding tot rijinstructeur. Dit is exclusief het afleggen van de benodigde examens. Deze investering is het uiteraard meer dan waard als je echt wilt werken als rijinstructeur. Als je kijkt naar je toekomstige salaris als rijinstructeur ontdek je zelfs dat je deze investering gemiddeld in 1 maand alweer kunt terugverdienen. Een goede rijinstructeur opleiding is dus cruciaal.

Werken als rijinstructeur bij een rijschool

Je kunt uiteraard zelf kiezen waar je uiteindelijk aan de slag gaat. Een van de opties is om zelf een rijschool te beginnen. Op die manier ervaar je de ultieme vrijheid, want je kunt helemaal zelf je dagindeling bepalen. Zelfs je uurtarief bepaal je zelf. Natuurlijk brengt deze keuze ook heel wat stress met zich mee, want je moet veel dingen zelf regelen. Zelfs de werving van leerlingen en de marketing valt hierbij op jouw schouders. Is dat niets voor jou? Dan kun je ook een franchise rijschool beginnen bij een van onze parnter rijscholen: iQdrive en Demo Opleidingen. Zij nemen een deel van de verantwoordelijkheden uit handen, zodat je je bijvoorbeeld geen zorgen meer hoeft te maken over de werving van leerlingen. Zo haal je 100% plezier uit het werken als rijinstructeur.

Ga aan de slag!

Meer weten over het werken als rijinstructeur bij één van onze partner rijscholen? Of heb je vragen over de opleiding? Bel dan naar 010 – 237 86 45 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Rijschool Academie

baangarantie

100% baangarantie na jouw opleiding

netherlands

Cursussen over héél Nederland

bedrijf

Begin je eigen bedrijf en wees je eigen baas!

Betalen

Betalen in termijnen van 10 maanden

avondcursussen

Avondcursussen

slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

studeren

Overal inloggen, oefenen en studeren

examengerichte

Examengerichte trainingen

Rate this page